Jacuzzi cadeaubon

Cadeaubon voor een jacuzzi

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een unieke cadeaubon te bestellen voor de huur van een jacuzzi. Dit is de ideale manier om iemand te verrassen met een ontspannen en luxueuze ervaring.

Het bestellen van de cadeaubon is heel eenvoudig en gemakkelijk te doen vanuit het comfort van uw eigen huis. U hoeft niet langs te komen om de bon op te halen, want wij sturen deze graag per e-mail naar u toe. Op deze manier kunt u de bon zelf afdrukken en aan de gelukkige ontvanger geven op het moment dat u dat het beste uitkomt.

De waarde van de bon kiest u zelf.

  • Ofwel een bedrag
  • Ofwel goed voor een bepaalde huur van een model
jacuzzi cadeaubon

Hoe een cadeaubon bestellen?

  1. Ga naar ons contactformulier en vul uw gegevens in met vermelding in de’ nota’ dat u een cadeaubon wenst en voor welk bedrag. Indien u de eventuele verplaatsingskost ook wil mee betalen, laat het ons weten en geef het leveringsadres van de ‘gelukkige’ op.
  2. Binnen de 24 u sturen wij u de cadeaubon op, samen met ons rekeningnr waarop u de betaling kan uitvoeren. De bon is pas geldig na betaling van het bedrag.

Ook een jacuzzi huren?

Heb jij ook zin in een weekendje pure ontspanning? Een jacuzzi huren is de ideale manier om een ontspannend vakantiegevoel in huis te halen.