Gun jezelf en je partner de tijd om na het werk te ontspannen

Geef jezelf en je partner de tijd om na een drukke werkdag bij te praten en te ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. Geniet van het warme water tot 40 graden (regelbaar) in jouw jacuzzi. Lekker warm in de winter of verfrissend in de zomer. Het warme water en masserende hydromassagesysteem met verschillende jets is ideaal om te ontspannen en spierpijnen te verlichten. Hydrotherapie is het gecombineerde effect van warmte, massage en drijfvermogen.

jacuzzi

Een hot tub huren? Voor een weekend, week of meer.

Wat dacht je van een romantisch avondje in een heet bad met je partner of gezellig met de kids dobberen in het warme water? Of liever het après-ski gevoel ervaren bij je thuis? Met een hot tub kun je verschillende kanten uit. De charmante Ceder houten tub en het sfeervol knetteren van het houtkacheltje zorgen voor een beleving vol genot en ontspanning. Nog een pluspuntje: de hot tub kan op gelijk welke locatie geplaatst worden, want je hebt geen stopcontact nodig.

Sauna huren

Ontdek onze barrel sauna die het ongelofelijke effect heeft om je volledig te laten ontspannen. Met zijn minimalistisch en functioneel design straalt deze sauna een rustgevende, Scandinavische sfeer uit. Slechts één uurtje na de levering is de Red Ceder houten barrel sauna klaar voor gebruik. Spring achteraf in een ijskoud dompel badje om ten volle van de beleving te genieten. De sauna kan alleen buiten worden geplaatst.