Jacuzzi accessoires

Ontdek de ultieme jacuzzi-ervaring met deze accessoires

Als u op zoek bent naar manieren om uw jacuzzi-ervaring te verbeteren, dan zijn onze accessoires de perfecte oplossing. Hieronder vindt u enkele accessoires die uw tijd in de jacuzzi onvergetelijk zullen maken.

Gelieve er rekening mee te houden dat onze accessoires niet per dag of week geprijsd zijn, maar voor de gehele huurperiode van de jacuzzi. Dit betekent dat u gedurende uw hele verblijf kunt genieten van de accessoires en volledig kunt ontspannen en genieten van uw tijd in de jacuzzi.

Opstapje

€15,-

Makkelijker en veiliger in- en uitstappen? huur ons opstapje er dan zeker bij.

Aromatherapie

€15,- / flesje

De onmisbare schakel indien u uw ervaring helemaal wil omzetten naar dat echte wellnessgevoel, geurtjes.

3×3 Tent

€50,-

Twijfels over het weer en u wil toch droog zitten? U kan bij ons ook terecht voor een tent van 3×3, kan voorzien worden van zijwanden mits opleg van 30 euro.

Terrasverwarmer

€30,- (excl. gas)

Nog wat gezellig napraten aan tafel buiten, maar net iets te fris? Onze terrasverwarmer zorgt voor nog wat extra ontspanning en dat aangename buitengevoel.

Sfeerverlichting

€10,-

Sfeerverlichting perfect om de tent of omgeving nog wat extra romantiek te geven.

 

Pomp

€15,-

Snel en Makkelijk de Spa leeg maken na uw huurperiode ? met behulp van onze pomp doet u dit in een mum van tijd.

 

Bescherming tegen de elementen met onze tenten

Met onze tenten kunt u ontspannen en genieten van uw jacuzzi-ervaring zonder last te hebben van de elementen. Onze tenten zijn eenvoudig te monteren en bieden beschutting tegen zon, wind en regen.

Blijf warm op koudere avonden met onze terrasverwarmers

Onze terrasverwarmers zijn de perfecte oplossing voor koudere avonden. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en bieden warmte aan uw hele lichaam, zodat u volledig kunt ontspannen en genieten van uw jacuzzi-ervaring.

Creëer de perfecte sfeer met onze sfeerverlichting

Onze sfeerverlichting is speciaal ontworpen om uw jacuzzi-ervaring te verbeteren en een ontspannende sfeer te creëren. Met verschillende kleuren en helderheidsopties kunt u de verlichting aanpassen aan uw eigen wensen en voorkeuren.

Prijsinformatie: accessoires voor de volledige huurperiode van de spa

Houd er rekening mee dat de prijzen voor accessoires niet per dag of week zijn, maar voor de volledige huurperiode van de spa. Dit betekent dat u kunt genieten van de accessoires voor de hele tijd dat u de jacuzzi huurt, waardoor u volledig kunt ontspannen en genieten van uw verblijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij het huren van een jacuzzi zijn onze accessoires de perfecte manier om uw ervaring nog aangenamer te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze accessoires en hoe u ze kunt huren.

Wil je een jacuzzi huren?