Peter en Gwen, trotse eigenaars van Spafun en Bubbelverhuur. Ons avontuur begon met Linirent, een verhuurbedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van feestartikelen zoals tafels, stoelen, tenten, springkastelen, volksspelen,….. Dit runden we met veel plezier en toewijding, maar onze passie voor wellness heeft ons op een nieuw pad gebracht.

In 2019 kregen we de kans om Bubbelverhuur over te nemen, een bedrijf dat zich richtte op de verhuur van spa’s. Deze stap bleek een schot in de roos, aangezien we beiden altijd al een sterke fascinatie hadden voor wellness en ontspanning. Het runnen van Bubbelverhuur gaf ons de mogelijkheid om anderen te laten genieten van de weldadige effecten van een spa-ervaring in hun eigen tuin.

Onze passie voor wellness bleef groeien en in september 2023 breidden we onze activiteiten verder uit met de overname van Spafun. Dit bedrijf richtte zich niet alleen op de verhuur van spa’s, maar ook van hottubs en sauna’s. Deze uitbreiding stelde ons in staat om een breder scala aan wellnessopties aan te bieden en nog meer mensen te laten genieten van de voordelen van deze luxe producten.

Met de regelmatige vraag naar de verkoop van onze wellnessproducten, hebben we eind 2023 een belangrijke beslissing genomen: we besloten om Linirent stop te zetten en ons volledig te richten op het uitbreiden van Spafun en Bubbelverhuur. Deze beslissing stelde ons in staat om onze focus te verleggen naar waar onze echte passie ligt: het creëren van ontspannende en luxueuze wellnesservaringen voor onze klanten.

In lijn met deze nieuwe richting hebben we een prachtige showroom geopend, waar we alles aanbieden voor wellness, tuin en ontspanning. Hier kunt u een breed scala aan producten bekijken, van spa’s en hottubs tot sauna’s en andere tuinaccessoires. Onze showroom is ontworpen om u een volledig beeld te geven van de mogelijkheden en om u te inspireren bij het creëren van uw eigen wellness-oase.

Wij heten u van harte welkom voor een rondleiding in onze showroom. Kom langs en ontdek hoe wij uw wellnessdromen kunnen realiseren. Of u nu op zoek bent naar een luxe spa voor uw tuin, een ontspannende sauna-ervaring, of gewoon advies wilt over de beste wellnessproducten, wij staan voor u klaar om u te helpen.

Peter en Gwen
Spafun/Bubbelverhuur

© Koen Moreau