Hot tub huren

Wat dacht je van een romantisch avondje in een heet bad met je partner of gezellig met de kids dobberen in het warme water? Of liever het après-ski gevoel ervaren bij je thuis? Met een hot tub kun je verschillende kanten uit. De charmante Ceder houten tub en het sfeervol knetteren van het houtkacheltje zorgen voor een beleving vol genot en ontspanning. Nog een pluspuntje: de hot tub kan op gelijk welke locatie geplaatst worden, want je hebt geen stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over hot tubs

  • Jullie verhuren alleen nieuwe toestellen, hoe komt dat?

Onze hot tub's zijn altijd nieuw aangekocht en na één jaar weer doorverkocht, zodat we steeds top service kunnen bieden. Mocht je eventueel na het huren toch zin hebben een toestel aan te kopen, kijk dan even op deze link.
  • Hoe wordt een hot tub in mijn tuin geplaatst?

Al onze hot tub's staan los op de grond gemonteerd. Dit ziet er immers veel mooier uit dan een voor gemonteerde hot tub op een aanhangwagen. Wij hebben een uniek wielsysteem om de hot tub in de tuin of terras te plaatsen, dit zonder schade aan de muren of grond. Wij zorgen voor al het nodige om de hot tub op een correcte manier te plaatsen en naar jouw wensen. Wij vragen enkel een doorgang van minimum 200cm x 200cm x 210cm (b x b x h).
  • Hoe lang duurt het tot mijn hot tub is opgewarmd?

Afhankelijk van het seizoen wordt de hot-tub gevuld met koud water. De opwarming varieert tussen 1°C. en 3°C opwarming per 45 minuten tot een uur. Dit is echter niet precies, want de hot tub is gemakkelijk aanpasbaar. Je kan zelf bepalen hoe snel het opwarmt door meer hout te stoken. Liever direct genieten? Dan kan je altijd gebruik maken van onze service "levering met warm water” voor een kleine vergoeding van €50.
  • Welk hout moet ik gebruiken voor de kachel?

Onze kachels mogen alleen worden opgestookt met eiken- of beukenhout om roetschade te voorkomen op de inox binnenkant. Bij levering voorzien wij telkens vijf zakken brandhout (enkel opengebroken zakken worden aangerekend), deze worden achteraf verrekend met de borg.
  • Heb ik een speciale aansluiting nodig?

De hot tub kan op elke mogelijke locatie geplaatst worden, want je hebt geen stopcontact nodig. Dit is zeer gemakkelijk voor een feestje in een park of simpelweg in jouw tuin.
  • Moet ik na de verhuring het water er uithalen?

Ja, maar dit verloopt zeer simpel: aan de onderkant van de hot tub zit een gele slang met een kraan. Deze kan je opendraaien zodat de hot tub leegloopt. Denk er aan dat alle assen uit de kachel verwijderd moeten zijn. Zo niet wordt er €50 schoonmaakkosten aangerekend.
  • Moet ik iets doen voor het wateronderhoud?

Wij voorzien jou gratis van alle benodigdheden om jouw water glashelder en hygiënisch te houden gedurende de volledige huurperiode.
  • Wat is het verschil tussen een Spa, Hot-tub en Bubbelbad?

- Een hot tub brengt een oase van rust door de geur van hout, het knetteren van het kacheltje en de zwoele warmte.
- Een spa maakt gebruik van massagejets, die door pompen worden aangedreven. Hierbij speelt lokale massage een cruciale rol. Bovendien hebben onze spa's zeer aangename ergonomische zit- en ligplaatsen.
- Een bubbelbad is een verwarmd bad waar luchtbellen langs de onder- en zijkanten opstijgen. Onze Deluxe bubbelbad is zelfs voorzien van acht krachtige massage jets. Deze bubbels en jets zorgen voor een heerlijke lichaamsmassage.

Heeft u nog specifieke vragen of wensen?