Waarom een jacuzzi huren?

Gun jezelf en je partner de tijd om na het werk te ontspannen

Geef jezelf en je partner de tijd om na een drukke werkdag bij te praten en te ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. Geniet van het warme water tot 40 graden (regelbaar) in jouw jacuzzi. Lekker warm in de winter of verfrissend in de zomer. Het warme water en masserende hydromassagesysteem met verschillende jets is ideaal om te ontspannen en spierpijnen te verlichten. Hydrotherapie is het gecombineerde effect van warmte, massage en drijfvermogen.

 

Opblaas spa huren in Limburg - Spa Bubble

Het voordeel van hydrotherapie

Dankzij het warme water worden de bloedvaten wijder, wat de bloedtoevoer naar beschadigde weefsels vergemakkelijkt. Daardoor worden zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd wat leidt tot een vlugger herstel van vermoeide spieren. Al onze toestellen worden bij u thuis geleverd met producten; zijn voorzien van Ozonators die het water 100% kiemvrij houden een automatische verwarming en filtersysteem. Hygiëne verzekerd. Kortom, met een jacuzzi is ontspanning, dolle pret of een romantische tijd verzekerd!

Opblaas spa huren in Limburg - Spa Bubble

Investeer in gezonde luxe

Vandaag de dag worden wij door onze maatschappij gedwongen om elke dag prestaties te verrichten, waardoor we lopen onze eigen gezondheid voorbij om ons eenbetere levensstandaard te kunnen veroorloven, terwijl we het tegenovergestelde doen en niet meer luisteren naar ons lichaam. Onze fysieke levenskwaliteit wordt ondermijnd door de drang naar materiële luxe. Investeer daarom in gezonde luxe, investeer in jouw lichaam!

Hoe wij je kunnen helpen

Wij kunnen u helpen met de producten en diensten die gericht zijn op het ontspannen en relaxeren van mensen.

Wil je een jacuzzi huren?